APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)



SCCE's Board Audit Committee Compliance Conference September 24-25, 2018, Scottsdale, Arizona

Please leave this application with staff at the Registration Desk or

email: ccb@compliancecertification.org | phone: 952.933.4977 | fax: 952.988.0146

This form must be completed and submitted to receive a certificate of attendance and/or continuing education credit. Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F 50-minute hour	FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE) Submit this application within seven days to allow for state reporting, if required.	
☐ Other Credit type not already listed.	Individuals MUST sign in/sign out* if required by their state. Verify your CLE requirements with your state.	
	State & License #	
	State & License #	
	State & License #	
*Sign in/sign out sheets are available outside meeting room. CCB credit and certificate will be posted and available online in your account within two-four weeks.		
CLE, NASBA, and Other external credit certificates		
will be email	ed within four weeks	

 \star By signing below, I attest that I HAVE ATTENDED THE SESSION(S) I indicated on this application:

Name (PRINT legibly): _____ Phone: _____

Email Certificate to: ______

Signature: _____ Date: ______

CONTINUED NEXT PAGE →

APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)

- ★ ATTENDEES must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below ONLY check sessions attended!
- ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- ★ NOTE any session time missed if arrived late or left early, excluding restroom breaks.

Monday, September 24		
☐ Attendee	☐ Speaker	8:45 – 9:45 am (1.0 clock hour or 60 minutes) Introduction to Risk Areas & Compliance
☐ Attendee	☐ Speaker	10:00 – 11:00 am (1.0 clock hour or 60 minutes) Cyber Security and Privacy: Compliance & Risks
☐ Attendee	☐ Speaker	11:15 am – 12:30 pm (1.25 clock hours or 75 minutes) Communicating with Regulators and Enforcement Representatives
☐ Attendee	☐ Speaker	1:30 – 2:30 pm (1.0 clock hour or 60 minutes) GDPR at Four Months: Experiences and What's Next
☐ Attendee	☐ Speaker	2:45 – 3:45 pm (1.0 clock hour or 60 minutes) Navigating the Auditor-Audit Committee Relationship
☐ Attendee	☐ Speaker	4:00 – 5:00 pm (1.0 clock hour or 60 minutes) Anti-Corruption/Anti-Bribery
Tuesday, September 25		
☐ Attendee	☐ Speaker	8:00 – 9:00 am (1.0 clock hour or 60 minutes) Whistleblower Risk & False Claim Act Liability
		Trinstitution of this a raise claim, for Elability
☐ Attendee	□ Speaker	9:15 – 10:15 am (1.0 clock hour or 60 minutes) Compliance Work Plan and the Board: a Compliance Committee Toolkit
☐ Attendee	□ Speaker □ Speaker	9:15 – 10:15 am (1.0 clock hour or 60 minutes)
_	_	9:15 – 10:15 am (1.0 clock hour or 60 minutes) Compliance Work Plan and the Board: a Compliance Committee Toolkit 10:30 – 11:30 am (1.0 clock hour or 60 minutes)
_	_	9:15 – 10:15 am (1.0 clock hour or 60 minutes) Compliance Work Plan and the Board: a Compliance Committee Toolkit 10:30 – 11:30 am (1.0 clock hour or 60 minutes)
_	_	9:15 – 10:15 am (1.0 clock hour or 60 minutes) Compliance Work Plan and the Board: a Compliance Committee Toolkit 10:30 – 11:30 am (1.0 clock hour or 60 minutes)
_	_	9:15 – 10:15 am (1.0 clock hour or 60 minutes) Compliance Work Plan and the Board: a Compliance Committee Toolkit 10:30 – 11:30 am (1.0 clock hour or 60 minutes)