## **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**



SCCE's Internal Investigations Workshop June 17 – 19, 2019, Orlando, Florida

Please leave this application with staff at the Registration Desk or email: ccb@compliancecertification.org | phone: 952.933.4977 | fax: 952.988.0146

This form must be completed and submitted to receive a certificate of attendance and/or continuing education credit. Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F (This CEU type is automatically assessed)	FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE)   Submit this application within seven days to allow for state reporting, if required.
<b>Other</b>   Credit type not already listed.	Individuals <b>MUST</b> sign in/sign out* if required by their state. Verify your CLE requirements with your state.
	State & License #
NASBA/CPE   Individuals MUST also sign in/sign out* per NASBA credit requirements.	State & License #
	State & License #

#### \*Sign in/sign out sheets available outside meeting rooms.

<u>CCB</u> credit and certificate will be posted and available online in your account within two-four weeks.

<u>CLE, NASBA, and Other</u> external credit certificates will be emailed within four weeks.

#### ★ By signing below, I attest that I HAVE ATTENDED THE SESSION(S) I indicated on this application:

Name (PRINT legibly):	Phone:
Email Certificate to:	
Signature:	Date:

#### CONTINUED NEXT PAGE $\rightarrow$

# **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**

- ★ ATTENDEES must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below ONLY check sessions attended!
- ★ **SPEAKERS** must indicate "<u>Speaker</u>" for sessions presented and "<u>Attendee</u>" for sessions attended.
- **★ NOTE** any session time missed if arrived late or left early, excluding restroom breaks.

### MONDAY, June 17

	Attendee		Speaker	9:00 – 10:30 am (1.5 clock hours or 90 minutes)
	Attendee		Speaker	Introductory Concepts for Investigations/Understanding and Assessing the Report 10:45 am – 12:30 pm (1.75 clock hours or 105 minutes)
_	/ telenace		opeaner	Planning the Investigation/Gathering Documentary Evidence
	Attendee		Speaker	1:30 – 3:00 pm (1.5 clock hours or 90 minutes)
_		_		Conducting Interviews
	Attendee	Ш	Speaker	3:15 – 4:00 pm (.75 clock hour or 45 minutes)
_		_		Interviewing the Subject of the Investigation 4:00 – 5:00 pm (1.0 clock hour or 60 minutes)
	Attendee	Ш	Speaker	Exercise: A Day in the Life of an Internal Investigator
τu	ESDAY,	Jui	ne 18	
	Attendee		Speaker	8:30 – 9:00 am (.5 clock hour or 30 minutes) Investigations Roundtable
				9:00 – 10:00 am (1.0 clock hour or 60 minutes)
	Attendee	ш	Speaker	Evidence and the Legal Elements of an Investigation
	Attendee		Speaker	10:15 –11:15 am (1.0 clock hour or 60 minutes)
	Attendee	ш	Зреикег	Investigation Pitfalls and How to Avoid Them
	Attendee		Speaker	11:15 am – 12:15 pm (1.0 clock hour or 60 minutes)
_	Attendee	_	Speaker	Reaching a Conclusion and Root Cause Analysis
	Attendee		Speaker	1:15 – 2:15 pm (1.0 clock hour or 60 minutes)
			-,	Preparing the Investigation Report
	Attendee		Speaker	2:15 – 3:00 pm (.75 clock hour or 45 minutes)
_		_		Reporting Your Findings
	Attendee	Ш	Speaker	3:15 – 4:00 pm (.75 clock hour or 45 minutes) What Should You Do?
		• • •		
WEDNESDAY, June 19				
_		_		0.20 0.00 are ( 5 deals have as 20 minutes)
Ш	Attendee	Ш	Speaker	8:30 – 9:00 am (.5 clock hour or 30 minutes) Documentation Issues
			9:00 – 10:00 am (1.0 clock hour or 60 minutes)	
	Attendee	Ш	Speaker	Use of Forensic Data Analytics in Investigations
	A the sector of		10:15 am – 12:00 pm (1.75 clock hours or 105 minutes)	
	Attendee	ш	Speaker	Root Cause Analysis
	Attendee		Speaker	1:00 – 2:00 pm (1.0 clock hour or 60 minutes)
			Speaker	Use of Third-Party Assistance in Investigations
	Attendee		Speaker	2:00 – 3:00 pm (1.0 clock hour or 60 minutes)
_			epeaner	Why Should the Boss Listen to Me?

Print Name: \_\_\_\_\_\_

3:15 - 4:15 pm (1.0 clock hour or 60 minutes)

Lessons Learned

Attendee

□ Speaker