APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)



SCCE's Internal Investigations Workshop January 7-9, 2019, San Diego, California

Please leave this application with staff at the Registration Desk or

email: <u>ccb@compliancecertification.org</u> | phone: 952.933.4977 | fax: 952.988.0146

This form must be completed and submitted to receive a certificate of attendance and/or continuing education credit. Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

| CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F (This CEU type is automatically assessed) | FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE) Submit this application within seven days to allow for state reporting, if required. |
|--|---|
| Other Credit type not already listed. | Individuals MUST sign in/sign out* if required by their state. Verify your CLE requirements with your state. |
| | State & License # |
| NASBA/CPE Individuals MUST also sign in/sign out* per NASBA credit requirements. | State & License # |
| | State & License # |

*Sign in/sign out sheets available outside meeting rooms.

<u>CCB</u> credit and certificate will be posted and available online in your account within two-four weeks.

<u>CLE, NASBA, and Other</u> external credit certificates will be emailed within four weeks.

★ By signing below, I attest that I HAVE ATTENDED THE SESSION(S) I indicated on this application:

| Name (PRINT legibly): | Phone: |
|-----------------------|--------|
| Email Certificate to: | |
| Signature: | Date: |

CONTINUED NEXT PAGE \rightarrow

APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)

- ★ ATTENDEES must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below ONLY check sessions attended!
- **SPEAKERS** must indicate "<u>Speaker</u>" for sessions presented and "<u>Attendee</u>" for sessions attended.
- **★** NOTE any session time missed if arrived late or left early, excluding restroom breaks.

January 7

8:30 – 10:00 am (1.5 clock hours or 90 minutes) Attendee Speaker Introductory Concepts for Investigations/Understanding and Assessing the Report 10:15 am - 12:00 pm (1.75 clock hours or 105 minutes) Attendee Speaker Planning the Investigation/Gathering Documentary Evidence 1:00 - 3:00 pm (2.0 clock hours or 120 minutes) Attendee Speaker **Conducting Interviews** 3:15 – 4:00 pm (.75 clock hour or 45 minutes) П Attendee **Speaker** Interviewing the Subject of the Investigation 4:00 - 5:00 pm (1.0 clock hour or 60 minutes) Attendee **Speaker** Exercise: A Day in the Life of an Internal Investigator January 8 8:30 - 9:00 am (.5 clock hour or 30 minutes) Attendee Speaker Investigations Roundtable 9:00 - 10:00 am (1.0 clock hour or 60 minutes) Speaker Attendee Evidence and the Legal Elements of an Investigation 10:00 -11:00 am (1.0 clock hour or 60 minutes) Attendee **Speaker** Investigation Pitfalls and How to Avoid Them 11:15 am - 12:15 pm (1.0 clock hour or 60 minutes) Attendee Speaker Reaching a Conclusion and Root Cause Analysis 1:15 – 3:15 pm (2.0 clock hours or 60 minutes) 11 Attendee Speaker Preparing the Investigation Report: Part 1 3:15 - 4:15 pm (1.0 clock hour or 120 minutes) Attendee Speaker Preparing the Investigation Report: Part 2 4:30 - 5:15 pm (.75 clock hour or 45 minutes) Attendee Speaker **Reporting Your Findings** 5:15 - 6:00 pm (.75 clock hour or 45 minutes) Attendee **Speaker** What Should You Do? January 9 8:30 – 9:00 am (.5 clock hour or 30 minutes) П Attendee **Speaker Documentation Issues** 9:00 - 10:00 am (1.0 clock hour or 60 minutes) Speaker П Attendee Use of Third-Party Assistance in Investigations 10:00 - 11:00 am (1.0 clock hour or 60 minutes) П Speaker Attendee Use of Forensic Data Analytics in Investigations 11:15 am - 12:15 pm (1.0 clock hour or 60 minutes) Attendee Speaker **Root Cause Analysis** 1:15 - 2:15 pm (1.0 clock hours or 60 minutes) Why Attendee **Speaker** Should the Boss Listen to Me? 2:15 - 4:15 pm (2.0 clock hour or 120 minutes) Attendee **Speaker** Lessons Learned

Print Name: _____