## **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**



## SCCE's Regional Compliance & Ethics Conference 21 August, 2019, Santiago, Chile

## Please leave this application with staff at the Registration Desk or

email: <a href="mailto:ccb@compliancecertification.org">ccb@compliancecertification.org</a> | phone: 952.933.4977 | fax: 952.988.0146

This form must be completed and submitted to receive a certificate of attendance and/or continuing education credit. Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

education credit. Check the box(es) below co	orresponding to the credit type(s) you wish to receive.			
CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F (This CEU type is automatically assessed)  Other   Credit type not already listed.  NASBA/CPE   Individuals MUST sign in/sign out* per NASBA credit requirements.	FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE)   Submit this application within seven days to allow for state reporting, if required.  Individuals MUST sign in/sign out* if required by their state. Verify your CLE requirements with your state.  State & License #			
	State & License #			
*Sign in/sign out sheets are available outside meeting room.  CCB credit and certificate will be posted and available online in your account within two-four weeks.  CLE, NASBA, and Other external credit certificates  will be emailed within four weeks.				
★ By signing below, I attest that I HAVE ATTE	NDED THE SESSION(S ) I indicated on this application:			
Name (PRINT legibly):	Phone:			
Email Certificate to:				
Signature:	Date:			

**CONTINUED NEXT PAGE** →

## **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**

- ★ ATTENDEES must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below ONLY check sessions attended!
- ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- ★ NOTE any session time missed if arrived late or left early, excluding restroom breaks.

Frida	ay,	21	Au	gu	ıst
-------	-----	----	----	----	-----

111447, 217,48430			
☐ Attendee	☐ Speaker	9:00 – 10:00 (1.0 clock hour or 60 minutes) Compliance 101	
☐ Attendee	☐ Speaker	10:00 – 11:00 (1.0 clock hour or 60 minutes) Ethical Resources to Make Business Decisions, BeyondCriminal Liability	
☐ Attendee	☐ Speaker	11:15 – 12:15 (1.0 clock hour or 60 minutes) Using Data Analytics for Compliance	
☐ Attendee	☐ Speaker	13:15 – 14:15 (1.0 clock hour or 60 minutes) The Development of Compliance Programs in ChileanStock, Looking Ahead	
☐ Attendee	☐ Speaker	14:15 – 15:15 (1.0 clock hour or 60 minutes) Challenges for Private Sector in the Fight Against Corruption	
☐ Attendee	☐ Speaker	15:30 – 16:30 (1.0 clock hour or 60 minutes) Board Expectation about Compliance	

Print Name: \_\_\_\_\_