APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)



SCCE's Regional Compliance & Ethics Conference June 19, 2020 | Virtual Conference – Nashville

Please email or fax this form following conclusion of this virtual conference.

email: ccb@compliancecertification.org | phone: 952.933.4977 | fax: 952.988.0146

This form must be completed and submitted to receive a certificate of attendance and/or continuing education credit. Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F (CCB CEUs are automatically assessed)	Other Indicate credit type below.	
■ NASBA/CPE Individuals MUST sign in/sign out* per NASBA credit requirements.	State & License # State & License #	
Active attendance monitoring will be conducted during this virtual conference.		
<u>CCB</u> credit and certificate will be posted and available online in your account within two-four weeks.		
NASBA and Other external credit certificates will be	emailed within four weeks.	
★By signing below, I attest that I HAVE ATTENDED	THE SESSION(S) I indicated on this application:	
Name (PRINT legibly):	Phone:	
Email Certificate to:		
Signature:	Date:	

CONTINUED NEXT PAGE ightarrow

APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)

- ★ ATTENDEES must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below ONLY check sessions attended!
- ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- ★ NOTE any session time missed if logged in late or logged out early.

FRIDAY, JUNE 19	CONFERENCE
-----------------	------------

		Print Name:
☐ Attendee	∐ Speaker	The Compliance Officer's Guide to Keeping Calm and Carrying OnProfession
□ Δ 44		03:30 - 04:30 PM CST (1.0 clock hour or 60 minutes)
☐ Attendee	☐ Speaker	02:15 – 03:15 PM CST (1.0 clock hour or 60 minutes) Antitrust Cartel Compliance Roundup
☐ Attendee	☐ Speaker	01:00 – 02:00 PM CST (1.0 clock hour or 60 minutes) Easiest Catch:Don't Be Another Fish in the Dark 'Net
☐ Attendee	☐ Speaker	11:00 AM – 12:00 PM CST (1.0 clock hour or 60 minutes) Compliance Officers and Crisis Response: Added Value In the Era of COVID
☐ Attendee	☐ Speaker	09:45 – 10:45 AM CST (1.0 clock hour or 60 minutes) Training Effectiveness – Why Should You Bother?
☐ Attendee	☐ Speaker	08:30 – 09:30 AM CST (1.0 clock hour or 60 minutes) New Global Privacy Laws and Trends