## **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**



## SCCE's Regional Compliance & Ethics Conference May 8, 2020 | Virtual Conference – Richmond, Virginia

Please mail or fax this form following conclusion of this virtual conference. email: <u>ccb@compliancecertification.org</u> | phone: 952.933.4977 | fax: 952.988.0146

This form must be completed and submitted to receive a certificate of attendance and/or continuing education credit. Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F	□ Other   Indicate credit type below.
(This CEU type is automatically assessed)	
	State & License #
	State & License #

#### Active attendance monitoring will be conducted during this virtual conference.

<u>CCB</u> credit and certificate will be posted and available online in your account within two-four weeks.

Other external credit certificates will be emailed within four weeks.

#### ★ By signing below, I attest that I HAVE ATTENDED THE SESSION(S) I indicated on this application:

Name (PRINT legibly):	Phone:
Email Certificate to:	
Signature:	Date:

### CONTINUED NEXT PAGE $\rightarrow$

# **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**

- **ATTENDEES** must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below **ONLY check sessions attended!**
- **SPEAKERS** must indicate "<u>Speaker</u>" for sessions presented and "<u>Attendee</u>" for sessions attended.
- **★ NOTE** any session time missed if logged in late or logged out early.

## Friday, May 8

Attendee	<b>□</b> <sub>Speaker</sub>	8:30 – 9:15 AM EDT (0.75 clock hours or 45 minutes) Cyber Security 101 - Solutions and Services
□ Attendee	□ <sub>Speaker</sub>	9:45 – 10:45 AM EDT (1.0 clock hour or 60 minutes) Non-Retaliation: The Five Biggest Mistakes E&C Programs Make
☐ Attendee	□ <sub>Speaker</sub>	<b>11:00 AM – 12:00 PM EDT (1.0 clock hour or 60 minutes)</b> Mergers and Acquisitions Anti-Corruption, Sanctions and Integrations Risks
□ Attendee	□ <sub>Speaker</sub>	1:00 – 2:00 PM EDT (1.0 clock hour or 60 minutes) Education and Training in Your Compliance & Ethics Program
☐ Attendee	<b>□</b> <sub>Speaker</sub>	2:15 – 3:15 PM EDT (1.0 clock hour or 60 minutes) How to Manage the Future Impacts of COVID 19 on Third Part Risk and Compliance
Attendee	□ <sub>Speaker</sub>	3:30 – 4:30 PM EDT (1.0 clock hour or 60 minutes) Social Media & Compliance: A Match Made in Heaven or?

Print Name: \_\_\_\_\_