APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)



SCCE's South America Regional Virtual Compliance & Ethics Conference 4 February 2021

Complete and submit this application to receive a certificate of attendance or continuing education units (CEUs). Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

Submit this application to the Compliance Certification Board (CCB)®:

email: ccb@compliancecertification.org | phone: 952.988.0141 | fax: 952.988.0146

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F (Upon receipt of this completed application, this CEU type is automatically assessed)	Education (CLE) Certain sessions may qualify for CLE credits. Submit this application within seven days to allow for state reporting, if required.
Other Credit type not already listed.	Many states require active attendance monitoring. Please verify your CLE requirements with your state.
■ NASBA/CPE Individuals MUST participate in the active attendance monitoring.	State & license #
	State & license #
	State & license #
CCB CEUs and certificate will be posted and ava	conducted during this virtual conference. ilable online in your account within two-four weeks. certificates will be emailed within four weeks.
	PED THE SESSION(S) I indicated on this application:
Print your name:	
Email:	Phone:
Signature:	Date:

CONTINUED NEXT PAGE →

APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)

- ★ ATTENDEES must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below ONLY check sessions attended!
- ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- ★ NOTE any session time missed if you dialed in late or left early.

Thursday, 4 February		
☐ Attendee	☐ Speaker	9:00 – 10:00 BRT (1.0 clock hour or 60 minutes) Conducting Cross-Border Internal Investigations in LATAM
☐ Attendee	☐ Speaker	10:15 – 11:15 BRT (1.0 clock hour or 60 minutes) Privacy Compliance Professionals Leveraging Technology
☐ Attendee	☐ Speaker	11:30 – 12:30 BRT (1.0 clock hour or 60 minutes) Interviewing Skills
☐ Attendee	☐ Speaker	13:30 – 14:30 BRT (1.0 clock hour or 60 minutes) Compliance in LATAM: Interesting Case Studies from Pharmaceutical and Medical Devices Industry
☐ Attendee	☐ Speaker	14:45 – 15:45 BRT (1.0 clock hour or 60 minutes) It's Not a BirdIt's Not a Plane; It's the Compliance Officer Protecting the Company from Money Laundering!
☐ Attendee	☐ Speaker	16:00 – 17:00 BRT (1.0 clock hour or 60 minutes)

Conversation with the Integrity Promotion Director at CGU

int your name:
